PONORNÝ VARIČ. Sous-Vide je spôsob varenia pri konštantnej nízkej teplote vo vákuu. Takto pripravované pokrmy si zachovávajú chuť, vôňu a nestrácajú na objeme. Týmto spôsobom môžete pripravovať mäso, ryby, zeleninu, ale aj
133.30 €
PONORNÝ VARIČ. Sous-Vide je spôsob varenia pri konštantnej nízkej teplote vo vákuu. Takto pripravované pokrmy si zachovávajú chuť, vôňu a nestrácajú na objeme. Týmto spôsobom môžete pripravovať mäso, ryby, zeleninu, ale aj
PONORNÝ VARIČ. Sous-Vide je spôsob varenia pri konštantnej nízkej teplote vo vákuu. Takto pripravované pokrmy si zachovávajú chuť, vôňu a nestrácajú na objeme. Týmto spôsobom môžete pripravovať mäso, ryby, zeleninu, ale aj
Výrobca |
---|